Skip to main content
VIRANOMAISEKSI

VIRANOMAISET

TAKTISEN URHEILUN VALMENNUS VIRANOMAISILLE

Viranomaistyö on vaativaa ja kuluttavaa

Taktisia urheilijoita ovat kaikki viranomais- ja turvallisuusalan henkilöt: poliisit, sotilaat, rajavartijat, vartijat, pelastajat ja ensihoitajat. Näillä taktisille urheilijoille on määritelty työhön liittyvä toimintakyky, jota testataan vuosittaisten kuntotestien avulla.

Arjen viranomaistyön haasteet syntyvät yleensä pitkäkestoisen ja kokonaisvaltaisesti liian kovan kuormituksen seurauksena, mikä laskee suoritusta ja alentaa toimintakykyä.

TORAn missio on tehdä viranomaisista entistä toimintakykyisempiä: vahvempia ja kestävämpiä niin keholtaan kuin mieleltäänkin.

Se ei tapahdu vain lisäämällä painoja tankoon tai kilometrejä juoksulenkille, vaan luomalla oikeanlaisia harjoittelutottumuksia ja elämäntapoja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kokonaisuuden tulee olla tasapainoinen ja kestävä. 


Taktinen urheilija -verkkovalmennus

TORAn ympärivuotinen taktinen urheilija -verkkovalmennus on suunnattu kaikille viranomaisille, sekä niille, jotka haluavat olla yhtä hyvässä kunnossa kuin poliisit, sotilaat ja pelastajat.

Valmennuksen päätavoite on rakentaa pitkän ja raskaan uran kestoista toimintakykyä ja ylläpitää sitä ympäri vuoden harjoittelemalla järkevästi ja monipuolisesti.

Harjoitusohjelma on jaettu neljän viikon jaksoihin ja se sisältää 5-7 harjoitusta joka viikolle.

Kevät 2024

Tammikuu
Kestovoima & peruskestävyys

Helmikuu
Perusvoima & Perus- ja Vauhtikestävyys

Maaliskuu
Blokkiohjelmoinnilla: Perus- ja maksimivoima & Peruskestävyys / HIIT

Huhtikuu
Blokkiohjelmoinnilla: Perus- ja maksimivoima & Peruskestävyys / HIIT

Toukokuu
Blokkiohjelmoinnilla: Perus- ja maksimivoima & Peruskestävyys / HIIT

Kesäkuu
Kestovoima & Vauhti- ja maksimikestävyys

Valmennuksen hinta on 49 € / kk tai 29 € / kk, 12 kk sopimuksella.  Tilaus on voimassa toistaiseksi ja seuraava kuukausierä laskutetaan automaattisesti.