Skip to main content
tora

KAUPPA

VERKKOVALMENNUKSET & TUOTTEET

Tervetuloa ostoksille

Verkkovalmennukset myydään Trainero-verkkokaupan kautta ja tuotteemme ovat myynnissä Liikuttajat-kaupan kautta. Molemmissa verkkokaupoissa toimivat yleisimmät maksuvälineet.

Jos teillä on kysyttävää valmennuksien tai tuotteiden ostamiseen liittyen otattehan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Valmennukset

Pelastaja

Pelastajaksi

8 VIIKON VERKKOVALMENNUS

Valmennus koostuu harjoitusohjelmasta, jonka aikana kehität fyysistä kuntoasi monipuolisesti ja valmistat itseäsi Pelastusopiston Pelastajatutkinnon pääsykokeisiin.

Poliisiksi

8 VIIKON VERKKOVALMENNUS

Poliisiammattikorkeakoulun valintakoe kannattaa mieltää kirjoittamiskokeena, johon päästäkseen pitää täyttää tietyt fyysiset vaatimukset. Tämä määrittää valmennuksen sisällön.

Erikoisjoukkoihin

8 VIIKON VERKKOVALMENNUS

Valmennus tähtää erikoisjoukkojen valintakokeisiin. Keskitymme valintakokeen vaatimuksiin ja jalostetaan perusominaisuudet tasolle, joka tarjoaa edellytykset kokeen läpäisemiseen.

Rajalle

8 VIIKON VERKKOVALMENNUS

Rajalle -verkkovalmennus tähtää rajavartijan valintakokeisiin sekä erillisen uintitestin suorittamiseen. Valmistamme hakijoita myös henkisesti testipäivään, jossa suorituskyky lopulta ulosmitataan.

Pelastaja

Bootcamp EASY

10 VIIKON VERKKOVALMENNUS

harjoitusohjelma kehittää kuntoa monipuolisesti yhdistäen voima- ja kestävyysharjoittelun! Harjoituksissa käytetään TRX:ää, kahvakuulia ja leuanvetotankoa, joten se soveltuu hyvin omatoimiseen harjoitteluun.

Bootcamp SOF

10 VIIKON VERKKOVALMENNUS

Erikoisjoukot -henkinen kymmenviikkoinen Bootcamp SOF sisältää viisi harjoitusta joka viikolle. Bootcamp noudattaa blokkiohjelmointia, jossa viikkojen teemat ja kehityskohteet vaihtelevat.

Taktinen urheilija

4 VIIKON JAKSOT

Ympärivuotinen Taktinen urheilija -valmennus on suunnattu kaikille viranomaisille, sekä niille ketkä haluavat olla yhtä hyvässä kunnossa kuin eri viranomaiset. Harjoittelaan järkevästi ja monipuolisesti.


Tuotteet

Juuso Aho

Unisex huppari

Laadukas Unisex huppari moneen eri tarkoitukseen

Pieni logo rinnassa ja iso selässä

85% luomupuuvilla, 15% kierrätetty polyesteri.

350g/m²

Naisten huppari

TORA huppari, naisten musta
Mukavan kevyt naisten vetoketjullinen treenihuppari.
Koot: XS-XL
Materiaali: 65 % polyesteriä, 35 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa

Tekninen t-paita unisex

Todella mukava ja kevyt triblend t-paita treenaamiseen sekä yleiseen oleskeluun.

50% polyesteri / 25% puuvilla / 25% viskoosi

128g / m²

Tekninen t-paita naisten

Todella mukava ja kevyt triblend t-paita treenaamiseen sekä yleiseen oleskeluun.

Unisex mallia kapeampi leikkaus

50% polyesteri / 25% puuvilla / 25% viskoosi

128g / m²